Băsescu

Warning: Creating default object from empty value in taxonomy_term_page() (line 33 of /home/ac/d6/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc).

De ce votez DA la Referendum?

De ce votez DA la Referendum?

Încă de la început vreau să menționez că nu sunt fan al USL, cu atât mai puțin al liderilor USL. Mi-e antipatic Victor Ponta (nu de azi de ieri ci de ani de zile) și mi-e indiferent Crin Antonescu (cândva mi-era simpatic, dar în ultimii ani simpatia mi-a scăzut transformându-se în indiferență).

Așadar, motivația mea la Referendum nu are absolut nici o legătură cu alte formațiuni politice, cum de regulă fanii lui Băsescu și ai PD-L tind să-i catalogheze pe toți cei care s-au săturat de mizeriile făcute de gașca lor.  mai departe»

Tupeul lui Băsescu

Astăzi preşedintele Băsescu a ieşit la rampă pentru a anunţa măsurile dure, de austeritate, menite „a scoate România din criză”.

Imediat am observat reacţiile multor “deontologi” care au sărit rapid să-l laude pe Preşedinte, fie pentru curajul său, fie pentru alegerea „variantei corecte”, fie pentru atacul dur la bugetarii care “sug sângele poporului”…

Bineînţeles că vinovatul public nr. 1 este Premierul Boc, iar Preşedintele este din nou salvatorul patriei.

Din punctul meu de vedere Băsescu este culmea cinismului şi a tupeului. Un Preşedinte care în ultimii ani a sfidat permanent voinţa românilor, le-a dat cu tifla de câte ori a putut şi a protejat tacit toate hoţiile şi ticăloşiile din România. Ba mai mult, de numeroase ori le-a încurajat!

Boc nu este altceva decât produsul lui Băsescu. Un individ mărunt, şi la propriu şi la figurat, incompetent, fără coloană vertebrală, marioneta perfectă pentru un preşedinte bolnav de putere.  mai departe»