consilieri municipali

Warning: Creating default object from empty value in taxonomy_term_page() (line 33 of /home/ac/d6/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc).

Despre viitorul Consiliu Local Arad

Despre viitorul Consiliu Local Arad

Ultimii 4 ani ne-au demonstrat cât e de trist să ai un Consiliu Local (la fel de valabilă remarca și pentru Consiliul Județean) dominat de oameni care nu au curajul unei opinii personale, care votează la comanda unui lider de partid, care nu țin deloc cont atunci când votează de nevoile și așteptările arădenilor, respectiv care nu au nici o implicare reală în comunitate.

Îmi doresc un Consiliu Local total diferit de acesta, cu oameni care au curajul propriei opinii, cu oameni responsabili și care nu acționează la comanda cuiva, dar mai ales cu oameni care să fi demonstrat că sunt implicați permanent în viața “Cetății”, cu proiecte concrete și nu doar în perioada campaniei electorale.

În concluzie m-am uitat prin comparație pe listele cu candidați ale formațiunilor care, conform sondajelor existente până în prezent, vor depăși pragul electoral, luând una câte una primele poziții.  mai departe»