copii

Warning: Creating default object from empty value in taxonomy_term_page() (line 33 of /home/ac/d6/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc).

Copiii față în față cu reacțiunea

2012, protestul "112 - Salvați România"

Unul din lucrurile pe care nu le faci NICIODATĂ într-un conflict care a escaladat deja, e să ataci teme foarte sensibile și foarte personale. Iar un lucru mai personal decât relația părinte-copil nu există! E exact genul ăla de temă pe care, indiferent ce părere ai avea tu, pur și simplu nu o abordezi. Nu te bagi. Pentru că atingi resorturi extrem de sensibile, iar ele se întorc împotriva ta ca un bumerang, făcându-te să pici mult mai prost decât erai deja și reducând major șansa oricărei reconcilieri sau reparări de imagine. 

Atacurile unor membri și lideri PSD la adresa părinților care și-au dus copiii la proteste e ultima greșeală majoră pe care putea PSD să o facă în "conflictul Ordonanțelor" pentru a tensiona și mai mult situația. 

De ce asta? În primul rând pentru că relația părinte-copil se consumă EXCLUSIV ÎNTRE EI. Fără arbitri! Cu excepția cazurilor grave de abuz nimeni și nimic nu are voie să intervină acolo! Poți evident oferi un feed-back de îmbunătățire, dar niciodată n-ai voie să formulezi o acuză.   mai departe»