UTA

Warning: Creating default object from empty value in taxonomy_term_page() (line 33 of /home/ac/d6/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc).

Tristețea sportului arădean

Tristețea sportului arădean

Când eram copil tatăl meu mi-a spus odată: “Dacă nu-ți propui să ajungi campion mondial nici campion județean nu ai să ajungi niciodată!”. Am fost campioană județeană de multe ori, semn că oi fi înțeles ceva din toată treaba asta.

Povestea cu “campionul mondial” se verifică la fel de bine și în business. Dacă nu ai idei clare, dacă nu ai ținte înalte și viziune pe termen lung nu ai nici o șansă să realizezi ceva semnificativ, să faci diferența.

Tristețea mea e că trăiesc într-un oraș care în trecut avea viziune, avea standarde înalte, iar astăzi nu are nici o direcție clară, nici o perspectivă, ba mai mult, se zbate într-o cruntă mediocritate, în toate domeniile.  mai departe»

La Mulţi Ani Bătrână Doamnă!

La Mulţi Ani Bătrână Doamnă!

În copilărie mergeam împreună cu bunicul meu la stadion, la meciurile UTA-ei. Eram fascinată de atmosferă, deşi nu pot să spun că am prins chiar vremurile de glorie ale echipei…

Mai târziu, în adolescenţă, am început să joc baschet şi m-am rupt o vreme de stadion, preferând meciurile de la Polivalentă (şi pentru că, de-a lungul multor ani, acolo jucau colegele mele de generaţie, în frunte cu Moni Brosovszki).

Facultatea m-a purtat în alt oraş (nu tocmai drag suporterilor UTA-ei…) dar uneori, în week-end-urile când veneam acasă mă întorceam la stadion. Am regretat declinul Bătrânei Doamne şi mă întrebam de ce nu reuşim să o readucem acolo unde îi e locul, în fruntea primei divizii…

În ultimii ani însă am revenit la stadion ca spectator fidel, de data asta împreună cu copiii mei, şi asta în special datorită suporterilor pe care îi are UTA, galeriei şi atmosferei de pe stadion.  mai departe»