Susțin desființarea Zonei Libere Curtici!

Susțin desființarea Zonei Libere Curtici!

În ultimele 2 zile văd o avalanșă de știri "la comandă" pe tema desființării Zonei Libere Curtici, scrise de oameni care habar nu au despre ce e vorba și dirijate de beneficiarii acestui sistem căpușă, care de mulți ani pompează bani grei în buzunarele "clientelei de partid".

Așadar, pe scurt opinia mea pe această temă:

  1. Desființarea Zonei Libere Curtici e un lucru foarte important, care ar trebui să se întâmple foarte repede, ca să avem garanția că mai rămân ceva investitori pe acolo! E un lucru care trebuia să se întâmple de multă vreme. E din puținele inițiative ale ANAF din ultima vreme care chiar sunt benefice economiei și la care subscriu.
  2. Desființarea statutului de Zonă Liberă și a întregului aparat-căpușă care gravitează în jurul ei NU ÎNSEAMNĂ DESFIINȚAREA SAU ÎNCHIDEREA FIRMELOR din Zona Liberă, cum lasă să se înțeleagă unii, din prostie sau din interes! Înseamnă că firmele din Zona Liberă Curtici vor putea în sfârșit să funcționeze normal, ca orice altă firmă din împrejurimi, fără să plătească o serie de biruri pentru care de ani de zile nu mai primesc nimic în schimb! Desființarea Administratiei Zonei Libere e una, iar activitatea firmelor PRIVATE din incintă e alta!
  3. Odata cu intrarea in UE nu se mai justifica statului de Zonă Liberă și nu mai există nici o facilitate reală pentru companiile de acolo. În schimb aceste firme plătesc în continuare anual sume foarte mari de bani către un aparat birocratic care doar așa își justifică existența (redevențe, licențe de producție, taxe de intrare pentru fiecare angajat și fiecare autoturism, etc.). Bani pentru care nu primesc nimic în schimb, dar care incid asupra costurilor lor de producție și care în unele cazuri îi fac chiar să devină necompetitivi în raport cu competitorii lor aflați în afara "gardului" zonei libere.  
  4. De existența acestei Zone Libere se bucură azi doar o mâna de oameni, în marea lor majoritate clientelă de partid și oameni de casă ai PDL.

În concluzie, pentru firmele din Zona Liberă ar fi o bulă de oxigen desființarea acestei entități birocratice, care nu face altceva decât sa ia niște bani de la firmele private, fără a le oferi nimic în schimb. Bani pe care aceste companii i-ar putea folosi pentru investiții sau creare de noi locuri de munca.

Iar celor care scriu articole pe tema asta le recomand ca prim pas să ia legătura cu investitorii din Zona Liberă și să afle opinia lor. Vor fi uimiți să afle cât de mult își doresc aceștia desființarea acestei instituții-căpușă, câte demersuri au făcut deja în ultimii ani în acest sens și cât de mari sunt riscurile ca acești investitori să plece dacă desființarea statutului de zonă liberă nu se va produce foarte curând!

Susțin desființarea Zonei Libere Curtici!

Comentarii

Lots of people male want visit our school in Manhattan and do Excellent quality erotic massage with a happy ending. We invite everyone to visit our spa and enjoy japanese massage.
Women will watch for you. decent rooms equipped with all necessary essential for complex massage.

Components, Used for happy ending spa for women massage, we prepare ourselves from Several types of oils: sesame and coconut - following the ancient Ayurvedic formulas that have come down to us in the Vedic scriptures.

school where can i get a happy ending in nyc : nyc happy ending spa

These guys say that you do not need a lawyer to immigrate to
Canada and they publish lots of information videos
on how to do it yourself:

http://tinyurl.com/y8xuhdo3

I have just bought the course and planning to immigrate to
Canada.

Are you looking for a special baby shower gift? Then look no further. The mARTket has a very unique selection of rebozos, typically used as baby slings or baby carriers. Read more...

Hello guys, I am Mark a professional in content writing.

I love solving people’s problems and make them happy. That is what I have been doing for decades now.
I have been writing since I was 12 years old and never knew it would turn out to be a full-time career. I have also been able to manage several projects that involves writing. And I worked in three organizations as a volunteer to assist people.My interest has always been to help people succeed. And I go the extra mile to make that happen.
I enjoy writing books and have helped people from countries like Australia.
I work with a company whose mission is to provide quality papers and make people happy. In fact, many clients come to me for help on a daily basis because they know I always deliver. And I will continue to provide nothing but quality to build trust like I have been doing for the past few years.

Expert writer - Mark - http://www.eclipse-ventures.com/ - Eclipse Ventures Band

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.